Lemon boost

on

Een kleine life hack voor iedereen die streeft naar een fitter leven: een glas water en een citroen. Deze combinatie biedt heel wat gezondheidsvoordelen en deze superfruit zal er ook nog eens voor zorgen dat je huid er stralender uitziet! De voordelen op een rijtje:

  1. Hydratatie. Dat water hydrateert en dat hydratatie uiterstttt belangrijk is wist je natuurlijk al. Een beetje citroensap in je water zal er 1 voor zorgen dat je meer water drinkt en zal je 2 een vervanging bieden voor alle suikerrijke frisdranken (die niet hydrateren). Daarnaast ook heel lief voor je lijn en je energiepeil.
  2. Vitamine C. Citroenen leveren een hoge dosis aan vitamine C, heel belangrijk om je te beschermen tegen schadelijke stoffen en je immuunsysteem een boost te geven! Verder remt deze vitamine ook allergische reacties af!
  3. Een betere spijsvertering. Dankzij het sap van deze gele vrucht zal je minder last hebben van ongemakken zoals maagzuur, constipatie en een opgeblazen gevoel. Verder is citroen een echte detoxheld voor je lever. Dus ook ideaal als anti-katerdrankje J!
  4. Zennn. Als je gestresst bent verbruikt je lichaam (je bijnieren) meer vitamine C. Als deze niet voldoende bijgetankt worden zal je dus minder stress aankunnen. Neem dus voldoende vitamine c op, en blijf zen.
  5. Glow baby glow, last but certainly not least! Water drinken is sowieso al extreem goed voor je huid. Wanneer je echter citroen toevoegt zal je ook minder puistjes en irritaties hebben door de ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen van vitamine c. Bovendien stimuleert deze vitamine ook de productie van collageen, wat je huid soepel en elastisch (en dus langer rimpelvrij) houdt. Nog een mandarijntje, iemand?

Voeg een glas water met citroensap dus toe aan jouw dagelijkse routine en pluk de voordelen! Soms is het echt zo simpel.

Xx Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s